Varen in Zwolle pijl vorige pagina Unieke dinner Cruises
Varen in Zwolle eten tijdens een rondvaart dinner cruise
Varen in Zwolle biedt u een bijzondere ervaring tijdens een unieke dinner cruise. Van 1 mei tot 1 november varen wij iedere 1ste en 4de vrijdagavond van de maand door de grachten en laten u genieten van culinair Zwolle.

Wij ontvangen u aanboord met een welkomsdrankje en varen door de stadsgrachten van het historisch centrum om op diverse plaatsen aan te leggen en u te laten genieten van een gerecht uit een vooraf met zorg samengesteld menu bij diverse restaurtants in de binnenstad.

Dit arrangement duurt 4,5 uur en is inclusief eten en vier consumpties in de restaurants. Aanboord zijn de drankjes als bier, wijn en frisdrank gratis. De prijs bedraagt 89,00 euro per persoon all-in. U dient minimaal 24 uur van te voren te reserveren voor zowel groepen als individueel.

Laat u verrassen met deze culinaire dinner cruise!
* Bij rondvaarten die langer duren dan twee uur, kunt u om de twee uur van boord voor een eventuele sanitaire stop. Kijk ook eens op onze website Varen in de Wieden, www.varenindewieden.nl voor een leuke rondvaart of excursie door natuurgebied de Wieden of het Nationaal park de weerribben.